Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2012. november 02.

Szezon: Tél

Az őszből kezdünk erősen átlépni a télbe. Egyre többször van egyre hidegebb: alig egy hete azon gondolkodtam, hogy ideje lenne venni egy télikabátot, mert odafagyok a villamoson az ülésre. A tél a legjobb szezon a sütéshez: meleg,komfortos konyha, forró tea és bor és jobbnál…

Szezon: Tél
tovább olvasom ->
2012. november 01.

Gubakenyér

Vesszőparipám, hogy mindig az elfelejtett magyar ételekről beszélek. Rendkívül sok ilyen receptet őríz a magyar gasztrokultúra, de valahogy nem maradtak fenn a köztudatban. Ezek szinte mindegyike három (maximum négy) hozzávalóval operál, nem véletlenül: gyorsan kellett valami…

Gubakenyér
tovább olvasom ->
2012. november 01.

60 nap a konyhában

Pontosan 60 napja vagyok itthon. Eltelt két hónap, így már bátran ragadok billentyűzetet, hogy leírjam a tapasztalataimat, újra megtapasztalásokat, pozitív és negatív - mert ilyen is van persze - élményeimet. Alapvetően jó Magyarországon élni. Elkerülve azt a hibát, hogy…

60 nap a konyhában
tovább olvasom ->
süti beállítások módosítása