Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2013. május 05.

Sörös salátaöntet

Sörös salátaöntet Angliában van egy étterem, ahol három fiatal szakács srác, csak sörös kajákkal nyomul. Több mint 20 féle étel van az étlapon és ezeknek több, mint a fele tartalmaz valamilyen formában sört. Nem viccelnek: levesben, a főételben, sőt, még a desszertben is van…

Sörös salátaöntet
tovább olvasom ->
2013. május 05.

Hónap vége: Leftover Pie / vagy inkább pasty / Azaz: pie, maradékokból.Szomorú de igaz: egyre többen és egyre többször jutnak oda hó végére, hogy szinte semmi nincs a hűtőben. És nem is nagyon tudnak venni semmit: marad pár ezer forint, de valamikor még annyi se. Jön a sárga…

tovább olvasom ->
2013. május 03.

Hónap eleje: Egyszerű vajas steak

Hónap eleje: Egyszerű vajas steak Nagyon egyszerű elkészíteni, mindösszesen 5-10 perc alatt kész a hús. Május van, jön a spárga végre: a krumplival együtt az meg a következő 15 perc. És nincs vele macera. Ennél egyszerűbb (és az egyszerűségében is szép) ebédet nem nagyon…

Hónap eleje: Egyszerű vajas steak
tovább olvasom ->
2013. május 03.

Tuba Tanya - a Nagy Ebéd

Hajdúszoboszló, madártávlatból - fotó: Nagy Balázs Tuba Tanya - a Nagy Ebéd 4 gasztroblogger, 4 kemence és egy igazi vidéki tanya A Hajdúszoboszló melletti tanya egy igazán szuper eseménynek ad otthont. Mi négyen ott leszünk! Gyertek ti is! … Tuba Tanya: A Nagy Ebéd…

Tuba Tanya - a Nagy Ebéd
tovább olvasom ->
süti beállítások módosítása