Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2017. január 21.

Itt becsuk, amott kinyit

img_6349.JPEG

Itt a blog.hu platformon nem frissül tovább a blog. Természetesen marad a helyén, de az új bejegyzések, már a csak facebookon jelennek meg. Párhuzamosan készül az új oldal, ami a szó klasszikus értelmében ...

Itt becsuk, amott kinyit
tovább olvasom ->
2016. augusztus 19.

Sertésmáj és újhagyma

img_8559.jpg

Én a fejemet teszem rá, hogy bár baromi olcsó bármiféle belsőség, de valahogy mégis állandóan (mindenki) ragaszkodik a jól bevált dolgokhoz, mint   a csirkeszárny, csirkecomb, csirkemell, a klasszikus ...

Sertésmáj és újhagyma
tovább olvasom ->
2015. július 01.

Mert vannak szép álmok

tanya_2_of_350.jpg

Mindig van valami kis boldogság érzés,  egy parányi fűszál vagy  valami szeretni való apró szikra  amibe legelőször kapaszkodunk. És nem eresztjük.
Mindig így kezdődik. Egy apró szikrával. Ami ...

Mert vannak szép álmok
tovább olvasom ->
2015. május 04.

Méz a bőrön!

kms5.jpg
Egy sütőben négy féle étel. Egyszerre. Különböző sütési idővel, ugyanazon a hőfokon.
A középpontban megint a hús. Most éppen bőrrel.

...

Méz a bőrön!
tovább olvasom ->
2015. április 17.

Két napos nyugalom

palkonyasvet6_1_of_1.jpg

Hétvégén  - ha tehetitek - utazzatok le Palkonyára és Villányba.
Hogy miért? Mert múlt héten egy olyan élményben volt részem, amit még sokáig fogok emlegetni: SVÉT volt Palkonyán.

...

Két napos nyugalom
tovább olvasom ->