Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2012. május 15.

Steak-On-Toast

Steak-On-Toast

Ha neadjisten egy steak sütés/vacsora után maradna valamennyi hús, nem kell betojni.
El kell tenni reggelire.

Nem szeretnék felesleges történetet kitalálni, hogy mi adta az ötletet: a maradék steak adta, az a kevés amit fel lehetett szelni apró csíkokra.

Szükségünk lesz egy teljes kiörlésű zsemlére (de lehet vastagabb szelet kenyér is), egy szelet baconre, édes paprikára és tormára.

A paprikát fonnyasszuk meg egy kevés olajon, dobjuk mellé a steaket és a bacont is. A zsemlét pirítsuk meg, nagyon vékonyan kenjük meg vajjal, mehet rá egy kevés fonnyasztott paprika, néhány steak csík, a bacon, majd a torma és ismét paprika.

Steak-On-Toast
tovább olvasom ->

Címkék: paprika bacon steak torma Reggeli