Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2012. június 20.

"Jól meghíztál!"

Ezzel fogadtak a barátok otthon.

Aztán amikor már az ötödik ember is azt mondta, hogy “Jól ki vagy kerekedve!”, rá kellett jönnöm, hogy tényleg.

No nem mintha nem tudtam volna róla, de ezekkel a mondatokkal elég gyorsan löktek a szakadék szélére - jó értelemben.

Mert fogynom tényleg kell.
Tudtam ezt eddig is, de valahogy nem foglalkoztam vele.

"Majd" - mondtam magamnak, aztán el is hittem hogy ez elég.

Hát nem. Szerintem egy jó 6-8 kilót át kell alakítanom izommá, úgyhogy el is kezdtük az egészséges táplálkozás menetet - ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezután nem lesznek zsíros vagy nehezebb ételek a Hódításon.

Ha van valami amiért szeretek a Szigeten élni, az az hogy nem kell jómódban élni ahhoz, hogy ez emberfia tonhal sztéket varázsoljon a tányérra.

5 fontért konkrétan 5 szelet tonhal sztéket lehet venni, és bár fagyasztott, de ettől függetlenül kiváló minőség.

Nem cicóztam, a lehető legegyszerűbb módon indultam neki a ‘Nagy Átalakítás Show’-nak és a diétának.

Két tonhal szeletet kevés olívaolajon grilleztem meg, egy kávéskanálnyi paradicsomos pestóval, a vége előtt mellé dobtam friss spenótot, majd egy kevés fetával tálaltam. 
Mellé szárított paradicsomos-fetás salátát készítettem, rukkolával, kevés olajjal, csipetnyi sóval.

"Jól meghíztál!"
tovább olvasom ->

Címkék: saláta hal paradicsom tonhal feta rukkola Recept Ebéd