Mi mást kellene elsőre szuvidolni, mint császárhúst!
A Sous Vide Hungary volt olyan aranyos, hogy megdobott egy 'Sous Vide Supreme' géppel, úgyhogy 'Lila Füge' Dóra és 'Burgerpapa' Jani után én is összedobtam a magam kis szuvodolt kajáját a Street kitchen konyhájában, de nem mivel szuvidálásban teljesen szűz voltam eddig, ezért valami nagyon egyszerűt szerettem volna elkészíteni.
Az alap ötletet a Pitt Cue Co. nevű londoni BBQ hely 'Bastard sauce' (Fattyú) mártása, egészen pontosan annak egy általam átgondolt, egyszerűbb változata adta. Ahhoz párosítani pedig a disznót a legjobb!
No ebből lett ez. Császárhús nem éppen old school módon!
Azt kell mondjam, hogy brutálisan jól sült el a szuvid-szüzességem elvesztése!
Néhány szóban pár hozzávalóról, csak hogy mennyiség is legyen. Szükségünk lesz:
3 kápia paprikára, 1 almára, 1 zacskó rukkolára, 1 szál zellerre és annyi friss chilire, amennyit nem szégyelllünk!
Császár! De tényleg...