Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2012. november 18.

Sült libamell, polentával és szilvaciberével Ez egy nagyon egyszerű recept, igazság szerint csak a hozzávalók megfelelő fűszerezéséből és egymásra pakolásából áll.Éppen ezért nem körítek mögé történetet, beszéljen inkább a kép és a recept. Hozzávalók - 2…

tovább olvasom ->
2012. november 13.

Egy korty Nagy-Britannia: csináljunk cidert!

Az igazi almabor (cider) mily’ meglepő, kizárólag almából, annak is a facsart, préselt levéből készül. Nem adnak hozzá semmit - és nem is hígitják fel. Egyszerűen hagyják, hogy a természet elvégezze a feladatát. A cider - vagy más néven ‘scrumpy’ ahogy…

Egy korty Nagy-Britannia: csináljunk cidert!
tovább olvasom ->
2012. november 12.

Mazsola Kantin - Restaurant Day

A Mazsola Kantinról már annyit beszéltem, hogy épp itt az ideje, hogy még a jövő év előtti hivatalos indulás előtt lenyomjunk egy teszt napot a Restaurant Day keretein belül. Sallangoktól mentesen, jó angol ‘full english breakfast’ menüvel, kolbászos-hagymás…

Mazsola Kantin - Restaurant Day
tovább olvasom ->
süti beállítások módosítása