Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2015. április 23.

Sáfrányos sertéspörkölt, nokedlivel

Egyszerűen imádom - nem tehetek róla. Otthoni ízek, emlékek és természetesen kovászos uborka a jelszó!A most kövezkező recept egy régebbi, sáfrányos verzió, sok paradicsommal. Nagyon egyszerűen elkészíthető, csak a hozzávlókban van némi változtatás. Hozzávalók: 1/2 kg…

Sáfrányos sertéspörkölt, nokedlivel
tovább olvasom ->
2015. április 17.

Két napos nyugalom

Hétvégén  - ha tehetitek - utazzatok le Palkonyára és Villányba.Hogy miért? Mert múlt héten egy olyan élményben volt részem, amit még sokáig fogok emlegetni: SVÉT volt Palkonyán. Kezdjük azzal, hogy akármikor szakadok ki Budapestről vidékre, azonnal előjön belőlem a…

Két napos nyugalom
tovább olvasom ->
2015. április 10.

Borsókrémleves, füstölt sonkával, tejföllel

Húsvéti "afterparty" a konyhában! Ha maradt volna még egy kis füstölt sonka húsvétról, akkor ne habozzatok: hétvégére legyen füstölt sonkás borsókrémleves! Nincs túlcifrázva és csak néhány extra hozzávalót kell megvenni holnap a piacon!  Hozzávalók: 20 dkg borsó (ne…

Borsókrémleves, füstölt sonkával, tejföllel
tovább olvasom ->
2015. április 03.

Húsvéti ebéd kimaxolva!

A göngyölt dagadó mellé úgy gondoltam kellene valami "könnyű" angol húsvéti csoda is!Mivel a hentesnél rám kacsintott ez a csöppnyi borjúkaraj, ezért ott abban a pillanatban úgy döntöttem, hogy szeretnék vele közelebről is megismerkedni. A gasztro-tinder eredménye magáért…

Húsvéti ebéd kimaxolva!
tovább olvasom ->
süti beállítások módosítása