Egyszerűen imádom - nem tehetek róla. Otthoni ízek, emlékek és természetesen kovászos uborka a jelszó!A most kövezkező recept egy régebbi, sáfrányos verzió, sok paradicsommal. Nagyon egyszerűen elkészíthető, csak a hozzávlókban van némi változtatás.
Hozzávalók: 1/2 kg…
Hétvégén - ha tehetitek - utazzatok le Palkonyára és Villányba.Hogy miért? Mert múlt héten egy olyan élményben volt részem, amit még sokáig fogok emlegetni: SVÉT volt Palkonyán.
Kezdjük azzal, hogy akármikor szakadok ki Budapestről vidékre, azonnal előjön belőlem a…
Fűszeres tepertő, almás-körtés-almaboros szósszal
Ez egy igazi pub food/street food keverék. Az angol meccsszezon idején nagyon sok kocsmában az étlapra kerül, mert jól kiegészíti azt a pár hektó sört, amit egy-egy meccs alatt a vendégek…
Húsvéti "afterparty" a konyhában! Ha maradt volna még egy kis füstölt sonka húsvétról, akkor ne habozzatok: hétvégére legyen füstölt sonkás borsókrémleves!
Nincs túlcifrázva és csak néhány extra hozzávalót kell megvenni holnap a piacon!
Hozzávalók: 20 dkg borsó (ne…
A göngyölt dagadó mellé úgy gondoltam kellene valami "könnyű" angol húsvéti csoda is!Mivel a hentesnél rám kacsintott ez a csöppnyi borjúkaraj, ezért ott abban a pillanatban úgy döntöttem, hogy szeretnék vele közelebről is megismerkedni. A gasztro-tinder eredménye magáért…
A most következő recept egy igazi húsvéti gyönyörűség! Már csak az ünnep miatt is csavartam egyet a köreten (így talán még jobb lett) arról nem is beszélve hogy tálalva, egy nagy tányéron, egyben mindennel (jól szórjátok meg friss zölddel!), mennyire jól mutat már az…