Az Ördög Pirítósa
A következő recept az első a kolbászos sorban. Az Ördög Pirítósának hívom, mert egy picit csípősebb a kelleténél, de a balzsamecet (vagy barna szósz) kellően kiegyenlíti, így nem kell attól félnünk, hogy paprikás-hagymás szájjal megyünk a munkahelyre…
Ha azt a szót halljuk ‘kolbász’ szinte majd mindenki erre asszociál elsőre: zsírosan, paprikásan, lehetőleg vastag fehér kenyérrel kolbász a kolbász. Nem máshogy.
Van ebben valami parasztromantika. Mint mindenki, én is szeretem a hagyományos paprikás, zsíros szörnyet, de a…
Hallottatok már a fekete csirkéről?
Nem a fekete tollúról, hanem a fekete bőrűről, a fekete csontozatú hófehér “fenevadról”?
Nem, ez nem mese. A fekete csirke létezik.
A fekete csirke nem genetikailag módosított. A természet alkotta ilyenné.A bőre és a csontja is…