Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2014. április 23.

Báránylapockás melegszendvics

Mire nem jó a húsvéti maradék, ugye. Ha unod már a húsvéti sonkát. Húsvét aftermath - első rész. A maradékokkal játszadozni nagyon jó. Nagyon sokszor kreatívabb az ember, mintha csak elmenne és megvenné egy recept hozzávalóit. Benézel a hűtőbe Húsvét után és sokkot kapsz,…

Báránylapockás melegszendvics
tovább olvasom ->
2014. április 18.

Omlós húsvéti bárány

Csak három és fél óra a sütőben és szétomlik a szádban! Nem hiszem, hogy van ennél egyszerűbb bárányos recept! Ha tehetitek, idén húsvétra mindenképp vegyetek bárányt. Alig eszünk. És nem csak az ára miatt.A most következő húsvéti sültet nem egy nagy ördöngösség…

Omlós húsvéti bárány
tovább olvasom ->
2014. április 11.

Rarebit

Bemutatkozik a britek 'melegszendvicse' egy kis extra csavarral az alján. 'Másnapos reggelik' blokk - 3. rész. A minap ismét öregebb lettem egy évvel, így úgy gondoltam már reggel megadom a módját: kezdésnek egy pezsgős reggelivel, egy brutális melegszendviccsel! A 'Welsh…

Rarebit
tovább olvasom ->
2014. április 04.

Holnap megint másnap!

Megint péntek, én pedig megint egy másnaposság-űző recepttel jövök, hogy könnyebben induljon a holnap! 'Másnapos reggelik' blokk - 2. rész. Ízbomba! Tuti recept! Itt aztán lesz minden, ami a csövön kifér: édeskés, sós, fűszeres, krémes, csodálatosan karamellizált. Arra…

Holnap megint másnap!
tovább olvasom ->
2014. április 03.

Oeufs cocotte. Hogy mi?

Szerintem felnégyelnek az angolok most: francia reggeli a blogon (amit az angolok is zabálnak)! Ha a csajodnak ezt megcsinálod, még jobban imádni fog. És ha már ott vagy, dobjál mellé egy pohár pezsgőt is! Mint mindennek, az oeufs coccotte-nak is van kismilliónyi változata. De mi az…

Oeufs cocotte. Hogy mi?
tovább olvasom ->
süti beállítások módosítása