Sörös salátaöntet
Angliában van egy étterem, ahol három fiatal szakács srác, csak sörös kajákkal nyomul. Több mint 20 féle étel van az étlapon és ezeknek több, mint a fele tartalmaz valamilyen formában sört. Nem viccelnek: levesben, a főételben, sőt, még a desszertben is van…
Hónap vége: Leftover Pie / vagy inkább pasty /
Azaz: pie, maradékokból.Szomorú de igaz: egyre többen és egyre többször jutnak oda hó végére, hogy szinte semmi nincs a hűtőben. És nem is nagyon tudnak venni semmit: marad pár ezer forint, de valamikor még annyi se. Jön a sárga…
Hónap eleje: Egyszerű vajas steak
Nagyon egyszerű elkészíteni, mindösszesen 5-10 perc alatt kész a hús. Május van, jön a spárga végre: a krumplival együtt az meg a következő 15 perc.
És nincs vele macera.
Ennél egyszerűbb (és az egyszerűségében is szép) ebédet nem nagyon…
Hajdúszoboszló, madártávlatból - fotó: Nagy Balázs
Tuba Tanya - a Nagy Ebéd
4 gasztroblogger, 4 kemence és egy igazi vidéki tanya
A Hajdúszoboszló melletti tanya egy igazán szuper eseménynek ad otthont. Mi négyen ott leszünk! Gyertek ti is!
…
Tuba Tanya: A Nagy Ebéd…