Másfél hét betegség után még elég óvatosan nyúltam a kajához: nehéz a váltás a pirítós - főtt krumpli - háztartási keksz háromszögből. Úgy gondoltam azért már egy pici fűszer belefér, akár a reggelibe is, csapjuk szét a bundás kenyeret, de azért ne chilivel és curryvel indítsunk.
Így született meg ez a változat: semmi extra csak sajt és egy kevés mustárpor.
Amire szükségünk lesz az egy kevés bébi spenót (ó, baby!), 2 tojás, só-bors, egy szelet kenyér és mustárpor (jó ha Colman's) és sajt: parmezán és trappista.
Az egyik tojást keverjük simára, dobjunk bele egy kávéskanálnyi mustárport, sózzuk-borsozzuk és mehet bele egy kis parmezán is (nagyon kevés). Forgassuk meg benne a kenyeret és olajban süssünk bundáskenyeret.
Ha kész, akkor az olajból egy keveset kanalazzunk át egy másik serpenyőbe és csináljunk spenótos rántottát a másik tojásból, de a maradék mustáros-tojást is nyugodtan beleönthetjük.
Tálaláskor reszeljünk rá sajtot.
Lehet ám bundás kenyeret fűszeres sörtésztából is, arról meg errefelé írtam még rég.