A göngyölt dagadó mellé úgy gondoltam kellene valami "könnyű" angol húsvéti csoda is!Mivel a hentesnél rám kacsintott ez a csöppnyi borjúkaraj, ezért ott abban a pillanatban úgy döntöttem, hogy szeretnék vele közelebről is megismerkedni. A gasztro-tinder eredménye magáért…
A most következő recept egy igazi húsvéti gyönyörűség! Már csak az ünnep miatt is csavartam egyet a köreten (így talán még jobb lett) arról nem is beszélve hogy tálalva, egy nagy tányéron, egyben mindennel (jól szórjátok meg friss zölddel!), mennyire jól mutat már az…
A malac imádatot (meg minden, ami ehhez köthető: hurka-kolbász-karaj-tarja-disznósajt-disznótor-csülök-sonka-füstölés és a többi) otthonról hoztam, de végül (meglepő módon) Londonban maxoltam ki.Nem csak mi, hanem az angolok is kedvelik: a vérükben van. A hagyományos angol…
Van egy hely Budapesten, ahol még a nyitásnál (soft-opening időszakban) voltam legelőször. Akkor még döcögött a bringa picit, de azóta nagyot változott a dolog. Meat and Sauce teszt.
Hogy miért mentem? Mert a csatakos, szaftos-szószos húsok mellett már van náluk reggeli…