Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2015. április 03.

Húsvéti ebéd kimaxolva!

A göngyölt dagadó mellé úgy gondoltam kellene valami "könnyű" angol húsvéti csoda is!Mivel a hentesnél rám kacsintott ez a csöppnyi borjúkaraj, ezért ott abban a pillanatban úgy döntöttem, hogy szeretnék vele közelebről is megismerkedni. A gasztro-tinder eredménye magáért…

Húsvéti ebéd kimaxolva!
tovább olvasom ->
2015. március 30.

Húsvét: Hajdúsági göngyölt hús

A malac imádatot (meg minden, ami ehhez köthető: hurka-kolbász-karaj-tarja-disznósajt-disznótor-csülök-sonka-füstölés és a többi) otthonról hoztam, de végül (meglepő módon) Londonban maxoltam ki.Nem csak mi, hanem az angolok is kedvelik: a vérükben van. A hagyományos angol…

Húsvét: Hajdúsági göngyölt hús
tovább olvasom ->
2015. március 30.

Angol reggeli szendvics és a Meat and Sauce

Van egy hely Budapesten, ahol még a nyitásnál (soft-opening időszakban) voltam legelőször. Akkor még döcögött a bringa picit, de azóta nagyot változott a dolog. Meat and Sauce teszt. Hogy miért mentem? Mert a csatakos, szaftos-szószos húsok mellett már van náluk reggeli…

Angol reggeli szendvics és a Meat and Sauce
tovább olvasom ->
süti beállítások módosítása