Nagy Sándor: Hódítás...a konyhában

2012. december 07.

Év végi dolgok

Év végi hajtás és zsúfolt időszak. Nem csak a blog életében, de az enyémben is.

Pár szóban röviden, hogy hol is tartunk most.

Könyv -  sajnos csúszik a kiadás - és sajnos nem is rajtam múlt/múlik. Az ember mindig pofáraesik, aztán naivan ismét beleveti magát ugyanabba a gödörbe. Hassal. 
Mostantól csak akkor lesz új infó, amikor már a nyomdában a kötet - több ilyen hibát nem vétünk. Még egy kis türelmet kérek. A minőség és az olvasnivaló remélem kárpótol majd bennneteket a várakozásért.

Régi blog -  most hogy Angliából elköltöztem, gondolkodnom kellett, hogy milyen irányba megy tovább az oldal. Tematizáljunk, vagy, ne - mi legyen a fókusz. Visszatérünk az örökséghez, ami azt jelenti, hogy lényegesen több magyar, régiós történet és recept lesz az oldalon, mint eddig.

Új blog -  a brit vonalat nem hagyom el. Holnaptól indul az új tematikus blog, a Pie Day Friday! Nagyon várom már a startot, szerintem szuper lett, a facebook csoport már él - lehet lájkolnni, igaz tartalom még nincs, csak holnaptól kerülnek fel a bejegyzések. Első etapban több cikket közlök: minden ami pie!

image

Lakásétterem -  Januártól indul a Pie Day Friday lakáséttermem - minden pénteken, 4-8 fős vacsorák, a brit ételek köré húzva. Részletek hamarossn a Pie Day Friday blogon vagy a Pie Day Friday csoporja alatt!

Mazsola -  Január végétől komolyabban is a placcra lépünk a Mazsolával. Amint megosztható a megosztandó, megosztom. :)

Mazsola Disznótor - Januárban és februérban Mazsola disznótorokat szervezek Hajdúszoboszlón. A részvételi díjban benne foglaltatik az ‘all-inclusive-disznótor’: a 3 napos hosszú hétvégén disznót vágunk, hurkát töltünk, sonkát készítünk, füstölünk, de lehet menni gyógyfürdőbe és borházba is. Figyeljétek a ‘Hódítás…’ facebook csoportot. hamarosan jönnek a részletek!

image

Év végi dolgok
tovább olvasom ->

Címkék: dolgok 2012 évvége

süti beállítások módosítása